İYİ Parti Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz ve yönetimi genel merkez tarafından görevinden alındı. Taşgöz'e kararın bugün tebliğ edilmesi bekleniyor. T
İYİ Parti Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz ve yönetimi genel merkez tarafından görevinden alındı. Taşgöz’e kararın bugün tebliğ edilmesi bekleniyor. Taşgöz ise kararı öğrenince il yönetim kurulunu acil toplantıya çağırdı.
Genel Merkez tarafından alınan görevden alma kararının gerekçesine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak daha önce Meral Akşener döneminde görevden alınan muhalif gurupların Genel Başkan Musavvat Dervişoğlu başta olmak üzere yönetimle görüşmelerinin bunda etkili olduğu ifade ediliyor.
Taşgöz’ün göreve getirilmesinde ve daha sonra seçilmesinde etkili olan GİK üyesi Ünzile Yüksel’in bu karara ne diyeceği merakla bekleniyor.
Abdulkadir Eroğlu, İsmail Bektaşoğlu’dan sonra göreve gelen İnan Taşgöz’ün yerine kimin atanacağının ise, önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.


COMMENTS