AŞEVİNİN AÇILIŞI YAPILIYOR

HomeAktüel

AŞEVİNİN AÇILIŞI YAPILIYOR

Giresun Belediyesi’ne ait aşevi açılıyor.  Gemilerçekeği Mahallesi’nde 200 m2’lik bir alana kurulan aşevinde toplam 12 personel haftada 5 gün hi

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN KÜMBET YAYLASI’NDA ANMA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ
BELEDİYE ZABITASI GİRESUN TRAFİĞİNİ DÜZENLEYEBİLECEK Mİ?
Fuat Köse öğrencilerle çorba içti

Giresun Belediyesi’ne ait aşevi açılıyor.  Gemilerçekeği Mahallesi’nde 200 m2’lik bir alana kurulan aşevinde toplam 12 personel haftada 5 gün hizmet verecek. Yemekler 3 çeşit olarak günlük tek öğün şeklinde ilk etapta 50 hanede 150’i aşkın ihtiyaç sahibine ulaştırılacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, aşevinden yaşlı ve engelliler başta olmak üzere, yemek yapma durumu olmayan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek yardımının yapılacağı belirtildi.  1 milyon liraya mal olan soğuk hava depolu aşevinde gıda mühendisinden aşçısına, bulaşıkçısından şoförüne kadar profesyonel ve tecrübeli bir ekibin görev yapacağı ifade edildi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0