Önceki gün hayatını kaybedeb Kıbrıs Gazisi emekli doktor Dr. Cemil Öztürk, toprağa verildi. Öztürk'ün cenazesi evinin kapısında helallik alındıkta
Önceki gün hayatını kaybedeb Kıbrıs Gazisi emekli doktor Dr. Cemil Öztürk, toprağa verildi. 
Öztürk’ün cenazesi evinin kapısında helallik alındıktan sonra askerlerin omuzunda Hacımiktat camisine getirildi. Burada eşi Dr. Nuran Öztürk, çocukları ve ailesi taziyeleri kabul etti.

Öztürk için daha sonra kılınan cenaze namazına; Giresun Valisi Mustafa Koç, İl EmniyetMüdürü Ferhat Akbaş, milletvekili Nazım Elmas, Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz,Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, önceki dönem milletvekilleri Mustafa Çakır, Bülent Bektaşoğlu, askeri yetkililer, CHP, ADD yöneticileri, bazı siyasi parti, STK temsilcileri, Öztürk’le birlikte Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde görev yapan doktor ve hemşirelerle kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Askerlerin omuzundaa avludan törenle uğurlanan Dr. Cemal Öztürk, daha sonra Pirazi ilçesi Nefsipiraziz köyünde toprağa verildi.


COMMENTS