İsmail Bektaşoğlu’ dan sanayi esnafına mülteci saldırısına tepki

HomeGiresun

İsmail Bektaşoğlu’ dan sanayi esnafına mülteci saldırısına tepki

İYİ Parti İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, elini kolunu sallayarak sınırları geçen mültecilerin ülkenin başına dert olduğunu söyledi. Geçtiğimiz gü

YILMAZ, AKP’DEN BEKLEDİKLERİ HİZMETLERİ SIRALADI
HER ŞEY KIZI İÇİN…
Kümbet Yayla Şenliği’nin ağasıTuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl…

İYİ Parti İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, elini kolunu sallayarak sınırları geçen mültecilerin ülkenin başına dert olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Giresun Sanayi Sitesi’nde Süriyeli-Afganlı bir gurubun saldırısına uğrayarak yaralanan esnafları ziyaret eden Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada,
“Büyük şehirlerden başlayan mülteci sorunu maalesef güzel şehrimizde de ,kendini göstermeye başladı.
Giresun sanayide, Suriyeli mülteciler, esnaf kardeşlelerimize saldırmak suretiyle ,kollarını kırarak darp etmişlerdir” dedi.

“SESSİZ KALMAK ÜLKEYE İHANET”
“Düzensiz göçe ,sessiz kalmak bu ülkeye ihanettir ,veya hudut namustur, diye baş kaldırmamız herkesçe bilinmektedir” diyen Başkan Bektaşoğlu, esnaflara geçmiş olsun dileklerini iletti ve sükûnet çağrısı yaptı.
İsmail Bektaşoğlu, açıklamasında “Ülkeyi yönetenler , gaflet ve delalet içindedir. Göçmen ve ekonomik sorunlar bu ülke insanını rahatsız etmektedir.” değerlendirmesinde bulundu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0