HomeGiresun

VALİ SARIFAKIOĞULLARI VE EŞİ ÇOCUKLAR VE YAŞLILARLA BAYRAMLAŞTI

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, eşi  Dr. Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte yaşlıları ve çocukları ziyaret etti.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YAZICI’NIN KANI YERDE KALMADI
GRÜ REKTÖRÜ YÖK TOPLANTISI VE DÜZCE’DE ÇALIŞTAYDA…
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ’NDEN MEZUN OLMA MUTLULUĞU

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, eşi  Dr. Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte yaşlıları ve çocukları ziyaret etti.

İlk olarak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunanSarıfakıoğulları yaşlılarla sohbet ederek bayramlarını kutladılar. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri  Sarıfakıoğulları’na yakın ilgi gösterdiler. İl Müftülüğünde hizmet veren din görevlileri de ziyarete Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle eşlik etti.

Ardından Giresun Çocuk Evleri Sitesine bayram ziyaretlerinde Sarıfakıoğulları çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretlerde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun’da hazır bulundu. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0