Güce’de çığ can aldı

HomeAnasayfaULUSAL

Güce’de çığ can aldı

Giresun’un Güce ilçesinde bir kişinin hayvanlarıyla birlikte  çığ altında kalarak öldüğü bildirildi. Edinilen bilgilere göre, olay Güce ilçesine ba

KENT KONSEYİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE GİRESUN’U ANLATIYOR
NECMİ SIBIÇ’TAN YİĞİT GİRESUN VE İSTİKLAL MADALYASI İMZASI
Giresun Cihan Unat’ını kaybetti

Giresun’un Güce ilçesinde bir kişinin hayvanlarıyla birlikte  çığ altında kalarak öldüğü bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Güce ilçesine bağlı Yukarı Boynuyoğun köyünde akşam saatlerinde meydana geldi. Köyde küçükbaş hayvancılıkla uğraşan Hacı Yiğit ve kardeşi Aydın Yiğit, koyunlarıyla birlikte tarlada ilerlerken çığ altında kaldılar.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, AFAD, jandarma ve kurtarma ekipleri yönlendirildi.Ancak ekipler çığ altında kalan Memhet Yiğit’in cansız bedenine ulaştı. Yaklaşık 150 küçükbaş hayvanın da telef olduğu belirlendi.

Güce Kaymakamı Ali Can Uludağ yaptığı açıklamada, Mehmet Yiğit’in hayatını kaybettiğini duyururken, vatandaşlara da çığ ve benzeri riskleri karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0