EğitimGiresun

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ’NE ‘ADALET’ GELİYOR

Attar, Giresun Ufuk Hukuk Derneği Başkanı Av. Serkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Av. Mehmet Şener, Av. Mustafa Şeker ve İsmail Akar’ı  kabul etti. Ziyaret sırasında, dernek yöneticilerinin Hukuk Fakültesi yönündeki talebiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Attar, Hukuk Fakültesi’nin bir çok üniversitede olduğunu belirterek, “Biz yeni birim ve okullarımızı oluştururken ihtiyaç önceliğine göre hareket ediyoruz. Hukuk Fakültesi birçok üniversite de ve yaygın olarak bulunmaktadır. Ancak adalet sisteminin kalifiye ara eleman ihtiyacını karşılayacak okulların sayısı yeterli değildir” dedi       

ÖZDEMİR: ÜNİVERSİTEYİ ZİRVEYE ÇIKARDINIZ

Ufuk Hukuk Derneği Başkanı Avukat Serkan Özdemir, ziyarette,  “Yılın Rektörü” ödülü alan Attar’ı kutlayarak, “Giresun’a ve Üniversiteye değer katan çalışmalarınızla hak ederek aldığınız ödül dolayısıyla sizi gönülden kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.

Sayenizde Üniversite Giresun’un birinci önceliği oldu. Şehre hizmet etmenin en güzel yolu bulunduğunuz kurumu başarıyla yönetmek ve aldığınızdan ileri götürmektir. Siz çok daha fazlasını yaparak Giresun Üniversitesini zirveye oturttunuz. Bunu yaparken de; devlet, kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla da uyumlu oldunuz. Bizler de Giresunlu olarak sizin çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve başarılarınızla gurur duyuyoruz” dedi.0ed34c52e4

HUKUK VE BASIN PANELİ DÜZENLENECEK

Özdemir, ziyarette;  yerel basına hukuk bilinci kazandırmak üniversitenin de katkılarıyla panel düzenleyeceklerini söyledi.

Çalışmaya destek veren Aygün Attar, “Biz Türkiye’de ilçede tek olan bir iletişim fakültesine sahibiz. İlimiz yerel basınının da bu imkandan faydalanması gereklidir. Zor ve dar imkanlarla Giresun’da hizmet vermeye çalışan basın çalışanlarımıza yönelik eğitim seminerleri planlarımız arasında bulunmaktadır. Düşündüğünüz paneli birlikte Tirebolu’da ki iletişim fakültemizde en kısa süre içinde hayata geçirelim. Faydalı olacağı kanaatindeyim” diye konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir