BAŞKAN KÖSE MAHALLE İFTARLARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

HomeAktüelGÜNCEL HABERLER

BAŞKAN KÖSE MAHALLE İFTARLARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse mahallelerde düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Köse, so

GİRESUN ZİRAAT ODASI’NDAN DALKIRANA TUZAKLA MÜCADELE
DUROĞLUNDA ORGANİK ÜRÜNLER PAZARI RAĞBET GÖRÜYOR
GİRESUN’UN SÜSLÜ KADINLARI PEDAL ÇEVİREREK ‘TRAFİKTE BİSİKLETLİLER DE VAR’ DEDİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse mahallelerde düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Köse, son olarak Çaykara Mahallesi muhtarlığı tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

Programda mahalle sakinleriyle aynı sofrayı paylaşan Köse, vatandaşlarla sohbet ederek mahalle muhtarı Ömer Tiftik ile vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. İftar programı, yapılan sohbetlerin ardından samimi bir atmosferde sona erdi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Köse, mahalle iftarlarının toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti. Vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Köse, bu tür samimi buluşmaların Ramazan ayının manevi atmosferini daha da güçlendirdiğini söyledi.

Mahalle sakinleri ise, iftar programına katılarak kendileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Fuat Köse’ye teşekkür etti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: