Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın acı günü...Sıbıç'ın bir süredir tedavi gören babası Ahmet Sıbıç vefat etti. Merhum Sıbıç için yarın (Çarşamba
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın acı günü…Sıbıç’ın bir süredir tedavi gören babası Ahmet Sıbıç vefat etti. Merhum Sıbıç için yarın (Çarşamba) Sarayburnu caminde tören düzenlenecek.
Necmi Sıbıç babasını ölümü sonrasında yaptığı açıklamada, şunları söyledi:” Kıymetli hemşehrilerim, Canım babam Ahmet Sıbıç’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Hayatım boyunca bana rehberlik eden, emeği ve sevgisiyle yolumu aydınlatan babamı ebediyete uğurluyoruz. Cenazemiz, Çarşamba günü Sarayburnu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacaktır. Taziyeler, baba evimizin bulunduğu Yalıköy Camii önünde kabul edilecektir. Bu zor günümüzde yanımızda olan, acımızı paylaşan, arayan, soran ancak yoğunluk nedeniyle cevap veremediğim tüm dostlarıma ve hemşehrilerime şimdiden teşekkür ediyorum. Rabbim mekânını cennet, makamını âli eylesin.


COMMENTS