GiresunSpor

GİRESUNSPOR-BURSASPOR MAÇINA VİRÜS TEHDİTİ

Pazartesi günü oynanacak olan Giresunspor-Bursaspor maçı öncesinde her iki takımın oyuncularının yapılan testleri pozitif çıktı. Oyuncuların tedavi süreci başladı. 

Bursaspor’da 8’i futbolcu 11 kişi, Giresunspor’da ise 3 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine her iki kulüpten de açıklamalar yapıldı. 

Bursaspor Kulübü’nden yapılan bilgilendirilmede şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz tarafından bugün tüm futbolcu, teknik heyet ve A Takım personelimize yapılan Covid-19 PCR testi sonucunda; 8 futbolcu, 1 teknik heyet ve 2 A Takım personelimiz olmak üzere toplam 11 sonucun pozitif olduğu tespit edilmiştir. Testi pozitif çıkan isimler izolasyona alınmış olup, tedavilerine başlanmıştır. 4 futbolcumuz da sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almamaktadır. Giresunspor kafilesine altyapımızdan 9 futbolcu dahil edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Giresunspor’da 3 pozitif vaka
Bugün akşam saatlerinde ise Giresunspor’dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Kulübümüz tarafından Bursaspor maçına yönelik yapılan rutin Covid-19 testlerinde 3 oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır.
Türkiye Futbol Federasyonu ve Sağlık Bakanlığının ilgili tedavi ve izolasyon protokolü titizlikle uygulanmakta olup, gerekli tedbirler alınarak tedavi süreçleri başlatılmıştır.
2 futbolcumuz da kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle kadroda yer almamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” ifadelerine yer verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir