GiresunGÜNCEL HABERLER

GİRESUN YOLLARINDA HIZ SINIRI ARTTI

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Trafik Komisyonu kararı ile Giresun-Ordu ve Giresun-Trabzon güzergahlarında 50 olan hız limitinin her araç için 32 kilometre artırılarak 82 kilometreye çıkarıldı. 

Toplantıda Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 100. maddesinde yapılan değişikliğe istinaden hız limitlerinin artırımı” konusu ile ilgili Alt Komisyon üyeleri tarafından hazırlanan rapor görüşüldü.

Raporda; Şehir merkezinden geçen ve il yolu olarak kullanılan (Mustafa Kemal bulvarı ve Atatürk bulvarı) mevcut yolda (otomobiller için 60km/s) olan hız sınırlamasının, yönetmelikteki şartların mevcut olmaması nedeniyle hız artırımına gidilmeden aynı şekilde kalmasına karar verildi.

Giresun Şehir Merkezi Karadeniz Sahil Yolu Bölünmüş Yol güzergahının şehir geçişi bölümünde her iki il istikametinde olan güzergahta hız limitlerinin yönetmelikte belirtilen ve şehir merkezi geçişi bölünmüş yolda hız limitlerinin tüm araçlar için ayrı ayrı 32 km/s kadar artırılması ile ilgili olarak; motorlu bisiklet, tehlikeli madde taşıyan araçlar, lastikli traktörler, arızalı bir aracı çeken araçlar ve iş makinaları hariç diğer araçlarda hız sınırları değişik miktarlarda arttırıldı.



 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir