GİRESUN BELEDİYESİ ARA SOKAKLARI UNUTTU MU?

HomeGiresun

GİRESUN BELEDİYESİ ARA SOKAKLARI UNUTTU MU?

Doğalgaz çalışmalarından dolayı, bozulan yolları onaran Giresun Belediyesinin, ara sokaklara gereken özeni göstermediği idda edild

300 MİLYON BORÇLU ÖZEL İDARE’YE 100 MİLYONLUK BÜTÇE
KURBAN PAZARINDA 94 STANT KURULDU
GİRESUN’UN PLATFORMLARI ZAM VE SILA CİNAYETİNE TEPKİ İÇİN ALANDAYDI

Doğalgaz çalışmalarından dolayı, bozulan yolları onaran Giresun Belediyesinin, ara sokaklara gereken özeni göstermediği idda edildi.

Yol çalışmalarından dolayı oluşan molozun 3 aydır Osmaniye Mahallesi Dönemeçli sokaktan kaldırılmaması, buna örnek olarak gösterildi

"ANA CADDE'DE SOKAK LAMBASI YANIYOR, ARA SOKAKLARDA YANMIYOR"

Mahalle sakinleri gazetemize yaptıkları açıklamada, akşam olduğunda yolda yürümekte güçlü çektiklerini belirterek, sorunun çözülmesini istediler.

DSC_0106

 

 

 

 

 

Mahalleliler, Sinema Caddesini, Dönemeçli sokağa bağlayan merdivenlerde, üç aydır sokak lambalarınında yanmadığını  belirtirken, bu nedenle merdivenlerde; yapılan yollardan artan  molozlara takılarak düşen yaşlı bir kadının kazayı ufak sıyrıklarla atlattığını anlatarak, "Daha büyük bir kazanın yaşanmaması için belediye ekiplerinin önlem alınmasını istiyoruz" dediler. 

"BELEDİYE YETKİLİLERİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ"

İhbarda bulunup şikayet ettikleri halde AKSA ve belediye yetkililerinin mahalleye sahip çıkmadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, bir akşam yetkililerin mahallede el fenersiz gezmelerini söyleyerek sitemde bulundular.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0