BAŞSAVCI MERİÇ DEDE’DEN BAŞKAN KÖSE’YE İADE-İ ZİYARET Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı görevin
BAŞSAVCI MERİÇ DEDE’DEN BAŞKAN KÖSE’YE İADE-İ ZİYARET
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Meriç Dede, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye iade-i ziyarette bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Köse ile Başsavcı Dede bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin anısına Başkan Köse, Başsavcı Meriç Dede’ye Giresun manzarasının yer aldığı bir tablo hediye etti.
Başkan Köse, nazik ziyaretinden dolayı Başsavcı Meriç Dede’ye teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.
Başsavcı Meriç Dede ise, nazik misafirperverliği için Başkan Köse’ye teşekkür etti.
Dede, Giresun’u çok beğendiğini ve huzurlu bir kent olduğunu belirterek, Giresun’da görev yapmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.


COMMENTS