Polis memurunun ölümü soruşturuluyor

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

Polis memurunun ölümü soruşturuluyor

İki gündür kayıp olan Giresun İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan polis memuru Osman Sinan isimli polis memuru, sahilde ölü olarak bulundu.

CHP MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ: “CHP HALKTIR, TESLİM ALINAMAZ”
ESKİ SÜRÜCÜ BELGESİ İÇİN SON GÜNLER
Vali’ye ilk STK ziyareti TÜGVA’dan

İki gündür kayıp olan Giresun İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan polis memuru Osman Sinan isimli polis memuru, sahilde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde 19 Eylül Spor Salonu karşısındaki sahil şeridinde denizde hareketsiz duran bir kişiyi fark eden vatandaşlar, ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin  denizden çıkarılan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerde hayatını kaybeden kişinin Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Osman Sinan olduğu tespit edildi. Giresun İl Emniyet Müdürü Ferhat Akbaş ile çok sayıda polis memuru da olay yerine geldi.  40 yaşında hayatını kaybeden Osman Sinan’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis memurunun cenazesibn bugün memleketi Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde gönderileceği belirtildi.

Polis memuru Osman Sinan’ın eşiyle boşanma sürecinde olduğu ve ailevi sorunlarından dolayı intihar etmiş olabileceği bildirilirken, çok yönlü soruşturma başlatıldı.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: