CHP Heyetinden Giresun tespiti: “İktidar Gidiyor, Halkın Umudu Büyüyor”

HomeAktüelAnasayfa

CHP Heyetinden Giresun tespiti: “İktidar Gidiyor, Halkın Umudu Büyüyor”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yaz dönemi saha çalışmalarını tamamladı. Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Nazan Güneysu, Ordu Milletvekili

CHP MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ, “FINDIK FİYATI AÇIKLANSIN” DEDİ
  GİRESUN- ORDU SİVİL İNİSİYATİF STRATEJİK ARAŞTIRMA MERKEZİ (GO-SİSAM) AÇILDI
Şebinkarahisar’da Off-Road Coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yaz dönemi saha çalışmalarını tamamladı. Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Nazan Güneysu, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz’dan oluşan heyet; merkez, Bulancak ve Keşap ilçelerinde esnafı, çiftçileri ve yurttaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Saha çalışmalarında hem ekonomik krize hem de bölgedeki tarımsal üretime ilişkin şikâyetler öne çıktı. İlçelerde yapılan buluşmalarda CHP heyeti, halkın taleplerini not alırken, partinin çözüm önerilerini de paylaştı.

Vatandaşlar kendilerini dinleyen CHP heyetine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti şikayet ettiler.

Ekonomik kriz, emekli maaşlarının yetersizliği, eğitim ve sağlık alanındaki eksiklikler ile tarım da artan maliyetlerden şikayetçi olan vatandaşlara CHP heyeti partilerinin alternatif çözüm önerilerini aktarırken, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin Hükümet Programı çalışmaları ve Parti Programı hazırlıkları hakkında da bilgi verdi.


Çalışmalara il başkanı Gökhan Şenyürek eşlik ederken, merkezdeki çalışmalara Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kadın, gençlik kolu başkanları, belediye meclisi üyesi Evrim Özkan da katıldı.

Partiden yapılan açıklamada, sahadan alınan izlenimler iktidar gidiyor, halkın umudu büyüyor şeklinde özetlendi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: