29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yıl dönümünde yurt genelinde yapılacak etkinlikler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelge ile kısıtlandı. Genelgede, “Tören ve Kutlama Komitesi tarafından düzenlenerek Vali/Kaymakam tarafından onaylanan tören ve kutlama programı dışında başkaca bir kurum/kuruluş tarafından program düzenlenmesine müsaade edilmeyeceğinin bildirilmesi gerektiği değerlendirilmektedir” ifadelerine yer verildi. Haber Görüntülemeleri: 129
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yıl dönümünde yurt genelinde yapılacak etkinlikler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelge ile kısıtlandı.
Genelgede, “Tören ve Kutlama Komitesi tarafından düzenlenerek Vali/Kaymakam tarafından onaylanan tören ve kutlama programı dışında başkaca bir kurum/kuruluş tarafından program düzenlenmesine müsaade edilmeyeceğinin bildirilmesi gerektiği değerlendirilmektedir” ifadelerine yer verildi.
COMMENTS