AktüelGiresun

GİRESUN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARI BAŞLADI

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen ‘1. Kitap Fuarı’ başladı. Fuar 12 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

Açılış için düzenlenen törende konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, böylesine bir organizasyona imza atmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Şenlikoğlu: “Şehrimize hizmet etmenin onurunu yaşarken, şehrimize ve insanımıza değer katacak önemli bir kültür markasını ilimize kazandırmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyorum. Şehrimizin markasını güçlendirmek ve dana iyi yarınlara taşıma gayreti içerisindeyiz. Bunun için yeni şeyler söylüyor, güzel işler yapıyoruz. Bu anlamda kitap fuarı şehrimiz için önemli bir adım. ” diye konuştu. 

Aytekin Şenlikoğlu, “benim şehrim okumayı sever. Fındığı baş tacı eden benim şehrim, kitabı da gönül tahtına oturtmayı bilir. Çocuğundan yaşlısına kadar Giresunluların kitapla buluşmasını arzu ediyorum. Hemşerilerimiz 75 yayınevinin binlerce eseriyle şenlendireceği kitap şöleninde kitaba dokunsun, yazarlarla konuşsun. Şimdi kitap zamanı diyor, tüm vatandaşlarımızı fuarımıza davet ediyorum” ifadesini kullandı. 

Konuşmaların ardından ise kitap fuarının açılış kurdelesi kesildi ve Başkan Şenlikoğlu konuklarla stantları gezdi.

Törene Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir