BELEDİYE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

HomeAktüel

BELEDİYE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından şehrin kültür ve sanatı adına ilk kez bir çalıştay düzenlendi. Şehrin akademisyenleri,

HDP’li Gülüm, Giresun milletvekillerinin ‘işine’ el attı
Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Gazeteci Sertaç Eş, Uğur Mumcu’yu anlattı
Seyfullah Çiçek’ten yeni kitap

Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından şehrin kültür ve sanatı adına ilk kez bir çalıştay düzenlendi. Şehrin akademisyenleri, sosyologları, mimarları, sanatkâr ve zanaatkârları ile birlikte kültür ve sanatta ortak bir akıl oluşturmak adına bu çalıştay Giresun adına büyük önem taşıyor.

Giresun’da Kültür ve Sanat adına düzenlenen çalıştayın konu başlıkları arasında “Şehir ve Sanat, Şehir Mimari ve Kültür, Gelenek Sanat ve Zanaat ile Kültür Stratejileri” yer aldı. 4 ayrı grup halinde düzenlenen çalıştay da katılımcılar kendi alanlarında bilgi ve birikimlerini masaya yatırarak karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Düzenlenen bu çalıştay sonunda şehrimizin kültür, sanat, gelenek, görenek, mimari, turizm, tarih ve yapılaşma gibi konuları üzerine bazı çalışmalar yapılacak.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: