GÜNCEL HABERLER

Tirebolu TSM Korosu Şef Şengül Coşkun yönetiminde sahnedeydi


Tirebolu Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Musikisi Korosu, unutulmaz bir konser daha düzenledi. GRÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’ nda kalabalık bir davetli topluluğunun izlediği konserin sunuculuğunu Zaide İhtiyaroğlu yaptı.

Konserde koronun kurucu başkanı ve şefi (solist) Şengül Coşkun yönetiminde, saz sanatçıları Mustafa Ensar Usta, Erdem Usta,Halis Gürkan Kırankaya, Levent Özsoy, Doğancan Başustaoğlu ve Fatih Kılıç sahne aldı. Konserde solistler Hadiye Kademoğlu, Elif Tomak, Büşra Usta, Salih Yıldız, Kaya İhtiyaroğlu, Ali Varışlı, Murat Bayrak, Hüseyin Kılıçcı, Selim Mumcuoğlu ile koristler Filiz Keskin,Nesime Yılmaz,Seyhan Himoğlu, Seyhan Elecik, Hatice Emanetoğlu, Yasemin Alemdaroğlu,Ayşegül Velioğlu,Aysen İsmailoğlu, Mine Hatun Gökçe,Nilüfer Kozluca, Cemal Keskin ve Ahmet Türkkan davetlilere muhteşem şarkılardan oluşan konser sunarak büyük alkış aldılar.
Konserde Giresun Musiki Cemiyeti Şefi ve önceki dönem başkanı Muammer Usta da konuk sanatçı olarak sahne aldı.

Tirebolu TSM’nin konserine; Tirebolu Kaymakamı Muhammet Kotan, Tirebolu Belediye Başkan Vekili Dursun Ali Çalık, Görele Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çakıcı, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci, İYİ Parti Tirebolu İlçe Başkanı Erdinç Bektaş, İYİ Parti Görele İlçe Başkanı Ömer Gemici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Karakoç, İstanbul Tirebolu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Tarihçi Ayhan Yüksel, Yazar Seyfullah Çiçek, Giresun Musiki Cemiyeti Başkanı Seher Ataün, bazı akademisyenler, iş insanları, kurum- kuruluş ve STK yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Konser sanatçılara çiçek sunumunun ardından sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir