GÜNCEL HABERLER

Vali’den soyulan kuyumcuya ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak ilçesinde meydana gelen kuyumcu soygunu olayının ardından mağdur olan kuyumcu esnafını ve olayda kaçırılarak bagajda tutulan taksiciyi hastanede ziyaret etti.

Ziyarette; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us da yer aldı.

Soygun anında orada bulunan kuyumcuyla görüşen Vali Serdengeçti, esnaflarla da sohbet ederek, yaşanan olayın üzücü olduğunu dile getirdi ve esnafların endişelerini dinledi.

Güvenlik güçlerinin olaya hızlı müdahalesi ve faillerin yakalanmasıyla ilgili bilgi veren Vali Serdengeçti, halkın güvenliği konusunda duyduğu hassasiyeti vurguladı.

Ziyaret sırasında, esnafların yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dinleyen Vali Serdengeçti, Bulancak halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması için gereken tedbirlerin alınacağını belirtti. Ayrıca, esnaflara devletin ve güvenlik güçlerinin yanlarında olduğunu ifade ederek, herhangi bir endişeye kapılmamaları gerektiğini söyledi.

Vali Serdengeçti, ziyaretle ilgili olarak “Hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği asla taviz vermeyeceğimiz konuların başında geliyor. Bugün yağma olayının yaşandığı ve faillerin güvenlik güçlerimizin yoğun çalışmalarıyla kısa sürede yakalandığı Bulancak’ta esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Adli süreç çok yönlü olarak sürdürülüyor.” paylaşımında bulundu.

Esnaflarda Vali Serdengeçti’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine ve güvenlik güçlerimize teşekkür ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir