Türkiye’nin en güzel kızı seçilen Sıla memleketi Giresun’da…

HomeAktüelAnasayfa

Türkiye’nin en güzel kızı seçilen Sıla memleketi Giresun’da…

1980 yılından beri düzenlenen Miss Turkey yarışması, bu yıl 43'üncü kez düzenlendi. Binlerce başvurunun yapıldığı yarışmada, Giresunlu Sıla Saraydemir

Giresunlu Altuntaş, California’da 3. okulunu açtı.
GİRESUN OTOBÜS TERMİNALİ’NE 30 BİNE YAKIN OTOBÜS GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPTI
SOLOTÜRK GİRESUN GÖKLERİNDEYDİ

1980 yılından beri düzenlenen Miss Turkey yarışması, bu yıl 43’üncü kez düzenlendi. Binlerce başvurunun yapıldığı yarışmada, Giresunlu Sıla Saraydemir, birinci seçilerek taç giydi. 22 yaşında ve 1.80 boyunda olan Saraydemir, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nde dördüncü sınıf öğrencisi.

Türkiye’nin en güzel kızı seçilerek tacını takan Sıla Saraydemir, ülkemizi Miss World’de temsil edecek.
Sıla Saraydemir, Türkiye güzeli seçildikten sonra ilk ziyaretini memkeleti Giresun’a yaptı. İlde çeşitli ziyaretler yapan Saraydemir, ailesiyle birlikte Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse tarafından konuk edildi. Görüşmede belediye başkan yardımcısı Mehmet Ali Akten de hazır bulundu.

Köse “büyük bir gurur yaşatan Giresunlu hemşehrimiz Sıla Saraydemir’i ve kıymetli ailesini belediyemizde ağırladık. Başarısıyla hem Giresun’umuzun hem de ülkemizin adını en güzel şekilde duyuran Sıla Saraydemir’i bir kez daha gönülden tebrik ediyor, bundan sonraki süreçte de ülkemizi uluslararası platformlarda başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Yolu açık, başarıları daim olsun.” dedi.
Fuat Köse Türkiye güzeline çeşitli hediyeler takdim etti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: