SAĞLIKTA ŞİDDETE KINAMA…

HomeGiresun

SAĞLIKTA ŞİDDETE KINAMA…

Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde hasta yakını tarafından bir doktora yapılan şiddetle ilgili hastane yönetimi kınama a&cced

GİRESUN VALİLİĞİ’NDEN 1O KASIM TÖRENİ
ALUCRA’DAKİ ÇOCUK TACİZ DAVASINA MÜDAHİL OLDULAR
Cemal Öztürk Bakan Kirişçi’den neler istedi?

Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde hasta yakını tarafından bir doktora yapılan şiddetle ilgili hastane yönetimi kınama açıklaması yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Hastanemizde 17.07.2014 tarihinde saat: 22.00'da sorumsuzca davranan bazı kişiler tarafından görevi başındaki bir doktorumuza şiddet uygulanmıştır. Konuyla ilgili hukuki işlemler başlatılmıştır.

Giresunlu hemşerilerimize ve onların yakınlarına fedakârca hizmet sunan sağlık çalışanlarımıza yönelik bu türden çirkin davranışları nefretle kınıyoruz. Bir hukuk devlet olan ülkemizde vatandaşlarımızın şikâyetlerini yetkili mercilere yapmaları ve hukuk dışına çıkmamaları gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: