NECMİ SIBIÇ’TAN  BULANCAKSPOR’A SAHİP ÇIKMA SÖZÜ

HomeSporAnasayfa

NECMİ SIBIÇ’TAN BULANCAKSPOR’A SAHİP ÇIKMA SÖZÜ

Zorlu şartlar altında tam 15 yıl boyunca Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve büyük bir inançla yürüdüğü yolda yeniden 3. Lig’e yükselerek hepimize

Bulancak’ta huzur toplantısı
Milletvekili Gezmiş, TBMM’de Taşbaşı Parkı için konuştu
KARLA MÜCADELEYE PARTİZANLIK BULAŞTI

Zorlu şartlar altında tam 15 yıl boyunca Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve büyük bir inançla yürüdüğü yolda yeniden 3. Lig’e yükselerek hepimize gurur yaşatan Bulancakspor’un, bu tarihi başarısının hemen ardından yapılan kongrede divana kalması herkesi üzdü. Kulüp başkanı Aydın Karataş’ın sağlık nedenleriyle yeniden aday olmaması ise belirsizlik yarattı.
Bunlar yaşanırken Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “takımımızın büyük başarısını gölgelemesine müsaade edemeyiz.
Bulancak Belediye Başkanı olarak şunu açıkça ifade ediyorum: Bulancakspor bugüne kadar sahipsiz kalmadı, bundan sonra da asla kalmayacak.” dedi. 

Başkan Sıbıç yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçmişte, Bulancakspor’un 2. Lig’e yükseldiği o efsane sezonun yönetiminde yer aldım. Yıllar sonra, seçim sürecinde halkımıza bir söz verdim: “Bulancakspor yeniden ayağa kalkacak, yeniden şampiyon olacak.”
Çok şükür, bu sözü tuttuk. Takımımızı 15 yıl aradan sonra yeniden 3. Lig’e taşımanın gururunu yaşadık. Bu başarıda emeği geçen Kulüp başkanımız Sayın Aydın Karataş’a, mevcut yönetime, teknik heyete, futbolcularımıza ve büyük Bulancakspor taraftarına gönülden teşekkür ediyorum.

Bugün geldiğimiz noktada, takımımızın geleceğiyle ilgili sorular sorulması anlaşılır olsa da, Bulancakspor’u sahipsiz gösterecek söylemler doğru değildir ve camiaya zarar verir.
Bulancakspor bizim sevdamızdır. Bu sevdadan asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.

Mevcut yönetimin kararının ardından, yeni bir yapılanma süreci için hemen çalışmalara başladık. Yeni yönetim ve yol haritası kısa süre içinde netleşecek. Bu kulüp, her zaman ilçemizin gururu olmaya devam edecek. Bulancakspor, sadece bir futbol takımı değil, bu şehrin ortak umudu, heyecanı ve hikâyesidir.

Kimsenin kuşkusu olmasın; Bulancakspor yalnız değildir, hiçbir zaman yalnız kalmayacaktır.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: