Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, görevde geçirdiği 471 günü değerlendirdi. Sıbıç Bulancak Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği basın topl
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, görevde geçirdiği 471 günü değerlendirdi. Sıbıç Bulancak Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra gerçekleştireceği projeler ve meclise getirecekleri revizyon imar planına ilişkin bilgiler verdi.
Başka Sıbıç, “Bahane üretmedik, çözüm ürettik.Biz göreve geldikten sonra hiçbir şekilde borç yük personel durumu vs. konularına hiç girmedik bu sorumluluğu aldıysak bu makamın dert yanma değil çözüm üretme makamı olduğu bilinci ile geldik ve bu anlayışla çalışmaya başladık. Ekonomiye rağmen kimseye mahcup olmadık kimseyi mağdur etmedik yaşanan olumsuzluklara rağmen ne mutlu ki hiç kimseye mahcup olmadık ve hiçbir esnafımızı da mağdur etmedik. Borcu biz ödedik dolayısı ile hizmeti biz yaptık.” değerlendirmesinde bulundu.
ESKİ DÖNEM İNCELEMELERİ SÜRÜYOR
Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Necmi Sıbıç, belediye başkanlarının tutuklanmalarını siyasi kararlarla gerçekleştiğini ifade ederek, “ABB Belediye Başkanı Mansur Yavaş savcılığa intikal ettirdiği dosyalar hakkında hiçbir işlem yapılmadı diyor. Siyasi rakiplerini yokederek yol yürümek istiyorlar. İktidarın yaptıkları yanlış. Bunu kendilerine yakın olanlar da vicdan sahibi siyasetçiler de söylüyor. “dedi. Sıbıç kendinden önceki belediye yönetimine ilişkin soruşturmaların sonuçlarını da tamamlandığında paylaşacaklarını söyledi.
Basın toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Özdemir, İdris Çiçek, Merve Yılmaz Göksu ve birim müdürleri katldı.
COMMENTS