MİLLETVEKİLİ KONAL, DUYURDU

HomeAktüelAnasayfa

MİLLETVEKİLİ KONAL, DUYURDU

Alparslan Türkeş Aşevi’nde 500 kişiye iftar yemeği verilecek Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Alparslan Türkeş Aş

GİRESUN KADIN MECLİSİ PROJE ÜRETİYOR
GİRESUN BELEDİYESİ BÖLGE HAYVAN BARINAĞI KURUYOR
GİRESUN ATATÜRK MEYDANINDA İFTAR KEYFİ…
Alparslan Türkeş Aşevi’nde 500 kişiye iftar yemeği verilecek
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Alparslan Türkeş Aşevi’nde Ramazan ayında her akşam 500 kişiye iftar yemeği verileceğini açıkladı.
Milletvekili Konal, 4 yıl önce ateşini alevledikleri helal lokmaların aşevinde binlerce sofralarla buluştuğunu söyledi.
Konal, “12 ay hizmet eden aşevimizde bireylerimiz, yaşlılarımız, garip gürabamız, iftar vakti evinde olamayan çalışanlarımız gibi her kesim insanımızın dualarına talibiz.Soğuk kış günlerinde çalışamayan işçilerimiz, öğrenci kardeşlerimizi; alan elin veren eli görmediği aşevimize gönül rahatlığı ile bekleriz.Varolsun Türk’ün töresi” dedi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: