MHP Milletvekili Konal, Giresunlular’dan susuzluk için özür diledi

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

MHP Milletvekili Konal, Giresunlular’dan susuzluk için özür diledi

Giresun'da son günkerde meydana gelen susuzluk tepkilere neden oluyor. İl ve ilçe merkezi ve köylerde tankerlerle su taşınarak ihtiyaçlar giderilmeye

Özgür Özel’e yumruklu saldırıya tepki yağdı
Beşikdüzü’nde fındık mitingi: Üreticilerden ‘250 TL’nin altında fiyat kabul etmeyiz’ çağrısı
Meşe Pınarı-Paşa Konağı yoluna Hasan Turan desteği

Giresun’da son günkerde meydana gelen susuzluk tepkilere neden oluyor. İl ve ilçe merkezi ve köylerde tankerlerle su taşınarak ihtiyaçlar giderilmeye çalışılıyor. Yaşanan bu süreçte sorumluluğu üzerine alarak “bu bizim eksikliğimiz “diyen MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Giresunlulardan özür diledi.

Susuzluğa nüfus artışını neden olarak gösteren Konal, “Günlerdir çoğu ilçemizden yüzlerce vatandaşımız su eksikliği, sususuzluk ve su kesintisinden dolayı bizlere ulaşıyor” dedi. MHP milletvekili “Kışın olmayan köy nufüslarımız rençberlik sezonu nedeniyle çok yükseldi. Özel idaremiz, belediyelerimiz, kaymakamlıklarımız tankerlerle ulaşabildiği kadar vatandaşlarımız için seferber olmuştur.. Muhtarlarımız ile irtibatlı bir şekilde süreç devam ediyor.” dedi. 

Vatandaşlara “Lütfen kontrollü su kullanalım.” çağrısı yapan Ertuğrul Gazi Konal “Her yerinden dereler akan, Türkiye’nin en çok yağış alan , her yıl neredeyse Allah muhafaza yağıştan dolayı sel olan şehirlerinden biri olan Giresun’da su probleminin olması yine bizlerin, bürokratların, yetkililerin eksikliği. Köylülerimizden ve gurbetten şehrimize gelen misafirlerinden kendi adıma özür diliyorum..”ifadesini kullandı. 

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • Cengiz Garipoğlu 4 hafta ago

    Hesler yapılırken sesi çıkmazsa böyle özür dilemek zorunda kalır. Köylere su getirmek için beceriksiz müteahhitlere ihale verilirken sesi çıkmazsa özür dilemek zorunda kalır

DISQUS: