Köse’den Giresun’a yeni hal projesi sözü

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

Köse’den Giresun’a yeni hal projesi sözü

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyeye ait Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek esnafın  sorun ve taleplerini dinledi. Esnafla kahvalt

TİREBOLU TÜNELİ İÇİNDE YANGIN TATBİKATI
KENT KONSEYİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE GİRESUN’U ANLATIYOR
Başkan Necmi Sıbıç gazetecilerle buluştu

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyeye ait Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek esnafın  sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafla kahvaltı yapan Başkan Köse, yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Esnafın beklentilerini not eden Köse, belediye olarak çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceklerini ifade etti.

Hal esnafının kentin ekonomisi açısından önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Köse: “Her zaman yanınızdayız, her sorununuz ve ihtiyacınız da kapım sizlere açık. Esnafımızın sorunlarını yerinde dinlemek, çözüm üretmek bizim için çok kıymetli. Karşılıklı istişareyle Giresun için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yeni hal projemiz için esnafımızın görüşlerini alıyor, Giresun’umuza yakışır bir alan oluşturmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ” dedi.

Esnaf ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Fuat Köse’ye teşekkür etti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: