Görele’de belediye başkanlığı seçimini CHP adayı kazandı

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

Görele’de belediye başkanlığı seçimini CHP adayı kazandı

Küçük yaşta genç kıza telefonla cinsel taciz iddiasıyla tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede

ÇGD: “Gazetecilik engellendikçe, halkın haber alma hakkı engelleniyor”
LOZAN: TAPU SENEDİMİZDİR
Ak Parti heyeti Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları için Giresun’da

Küçük yaşta genç kıza telefonla cinsel taciz iddiasıyla tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin yerine  belediye meclisinde başkanvekilliği seçimi yapıldı. , Kaymakamlık tarafından atanan meclis üyesi Hüseyin Çakıcı başkanlığında toplanan meclis CHP’nin adayı Aysel Uzun’u  başkan seçit.

Basına kapalı olarak yapılan toplantıda CHP 5, AK Parti 4 ve bağımsız 2 meclis üyesiyle seçime katıldı. İlk turda AK Parti adayı Nuray Çınar Kara 4 oy, CHP adayı Aysel Uzun 5 oy alırken, CHP’den istifa ederek bağımsız aday olan Fırat İmat 2 oy aldı. İkinci ve üçüncü turlarda sonuç değişmeyince son turda Nuray Çınar Kara 4 oyda kalırken, Aysel Uzun 6 oy alarak seçimi kazandı.

Uzun, “Buraya bir başkanvekili olarak geliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu görevi yürüteceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” dedi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: