Giresun’da acil müdahele eğitimi

HomeAnasayfaULUSAL

Giresun’da acil müdahele eğitimi

Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında, acil sağlık ekiplerinin koordinasyonunu, müdahale becerilerini ve kriz anı yönetimlerini güç

GİRESUN TSO BAŞKANI ÇAKIRMELİKOĞLU, TURİZM PROJELERİNDEN MEMNUN
KARAN BAYRAKTAR’A SORDU:”ÜRETİCİ DÜŞMANI MISIN?”
Giresun’u kar vurdu

Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında, acil sağlık ekiplerinin koordinasyonunu, müdahale becerilerini ve kriz anı yönetimlerini güçlendirmeyi amaçlayan eğitim ve ölçme ve değerlendirme yarışması etkinliği bu yıl 4 Aralık’ta Giresun’da gerçekleştirilecek.

Giresun Uygulama Oteli‘nde düzenlenecek organizasyonda, il genelinde ki istasyonları temsilen 150 katılımcı, 30 ekip sahaya çıkacak. Yarışma formatında hazırlanan organizasyon, gerçeğe en yakın senaryoların uygulandığı 4 ayrı etap üzerinden değerlendirilecek.

Etkinlikte ekipler;acil durum senaryoları, çocuk ve yetişkin ileri yaşam desteği ve travmalı hasta yönetimi olay gibi kritik alanlarda performans gösterecek. Yarışmanın amacı, acil müdahale ekipleri arasındaki işbirliğini geliştirmek, saha tecrübesini artırmak ve toplumsal farkındalığı güçlendirmek.

Organizasyon, hem sağlık çalışanlarının mesleki dayanıklılığını artırmayı hem de acil sağlık hizmetlerinin önemini kamuoyuna hatırlatmayı hedefliyor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: