CHP Merkez İlçe Başkan adayı Olcak Küçük için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, partililere önemli mesajlar
CHP Merkez İlçe Başkan adayı Olcak Küçük için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, partililere önemli mesajlar verdi. Köse, her zaman partisine bağlılık duygusuyla hareket ettiğini belirterek, “işe aldığımız personelin %75-80’i CHP ailesinden” dedi.
“Ben CHP olmasa belediye başkanı olamazdım. Bunu seçildikten sonra hep tekrarladım. Elbette tanınma sevilme önemli ama CHP Türkiye’nin en büyük partisi, Atatürk’ün partisi, bunu unutmadım, kimse de unutmasın, kendinde marifet görmesin” “şeklinde konuşan Köse, işe alımlarda il ve ilçe başkanlarının yönlendirmelerini dikkate aldığını ifade ederek, şunları söyledi: “Bunun dışında alınanlar ise sahada çalışacak kalifiye elemanlar; ya kaynakçı, ya lastikçi, ya hidrolikçi gibi teknik elemanlar olmuştur veya hemşeri derneklerinden birer kişi almışızdır. Ayrıca partinin bütün programlarında elimizden geleni yapmaya çalıştık.
Kamunun parasının kimseye gereksiz yere verilmeyeceğini ve verilmesine izin vermeyeceğini belirten Fuat Köse, parti yönetimiyle uyumlu bir şekilde çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi ve Olcay Küçük’e başarılar diledi.
COMMENTS