DİKKAT! ŞİDDETLİ FIRTINA VAR…

HomeGiresun

DİKKAT! ŞİDDETLİ FIRTINA VAR…

Doğu Karadeniz’de bu akşamdan başlayarak yarın öğle saatlerine kadar şiddetli rüzgar bekleniyor. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, rüzgârın; bat

CANİKLİ CAN İÇİN DİRETİYOR, KRİZ BÜYÜYOR
GİRESUNSPOR İÇİN ‘FETO’VARİ ALGILAR YARATAN’ KİM?
GİRESUN BELEDİYESİ KAR’A HAZIR

Doğu Karadeniz’de bu akşamdan başlayarak yarın öğle saatlerine kadar şiddetli rüzgar bekleniyor. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, rüzgârın; batı ve kuzey batılı yönlerden etkisini artırarak 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) olabileği tahmin ediliyor.

Giresun’da ise, Perşembe ve Cuma günleri beklenene Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli yer yer fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yapılan açıklamada vatandaşlara,   ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları çağrısı yapıldı. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0