Dev dalgalar korkuttu, denize girmek yasak

HomeAnasayfa

Dev dalgalar korkuttu, denize girmek yasak

Giresun son iki gündür denizde oluşan dev dalgalar korku ve endişe yarattı. Akıntı ve 3-4 metre yükseklikteki dalgalar zaman zaman dolgu alanlarını

Fuat Köse’den Şenlikoğlu’na suçlama: “Çekler hizmet için kullanılmamış “
FKB Başkanı Lütfi Bayraktar rest çekti
Fuat Köse: “Taşbaşı Parkı’nı yıkmaya kalkarlarsa on binlerce Giresunluyla karşı çıkacağım. Hodri meydan”…
Giresun son iki gündür denizde oluşan dev dalgalar korku ve endişe yarattı. Akıntı ve 3-4 metre yükseklikteki dalgalar zaman zaman dolgu alanlarını ve balıkçı barınaklarını da aşarak kıyılara ulaştı. 
Giresun Valiliği, bu nedenle 8 ve 9 Ağustos 2025 tarihlerinde il genelinde denize girmeyi yasakladı.
Yapılan açıklamada,”İlimiz genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 8-9 Ağustos 2025 tarihlerinde Giresun ili genelinde denize girmek yasaklanmıştır. Alınan karara riayet edilmesi, vatandaşlarımızın can güvenliği açısından önemlidir.” ifadelerine yer verildi. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: