Giresun

CHP’li başkanlar Ankara’da…

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen ve iki gün süren “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’na” katıldı.

Çalıştay öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve 408 belediye başkanı Anıtkabir’e, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Köse buradan yaptığı paylaşımda “Halkımızın bize emanet ettiği Belediye Başkanlığı görev süresinde de Atamızın göstermiş olduğu aydınlık yol üzerinden yürüyeceğiz.Saygı, özlem ve minnetle… Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerine yer verdi.

CHP’nin konferans salonunda gerçekleşen çalıştayda Genel Başkan Özgür Özel’in konuşmasının ardından Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Gökan Zeybek, belediye başkanlarına hitap etti. Daha sonra “Genel Merkez, Belediyeler ve İl Örgütleri Arasında Çalışma Dinamiklerinin Tartışılması” programına geçildi ve belediye başkanları toplantıya katıldı. Toplantıda belediye başkanlarının görüş, öneri ve talepleri dinlendi. Çalıştayda belediye başkanlarına verilen temel mesaj ise yerel seçimlerin geride kaldığı ve 2028’de yapılacak genel seçimler için hazırlanmaya başlamaları oldu. Programın kalanında “Geçmişten geleceğe CHP belediyeciliği” ve “Uzmanların gözünden yeni dönem Türkiye siyaseti ve belediyeciliği” toplantıları yapıldı.

Çalıştayın ikinci günü ise parti yetkililerini sunumunun ardından, kapanış bildirgesi ile programlar sona erdi.

Çalıştaya Giresun’dan; CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede ve Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Eyice katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir