Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Köse mesajında: “Türkiye Cumhuriyet
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Köse mesajında: “Türkiye Cumhuriyeti temelinde, Atatürk ilke ve inkılapları olan, halkın hür iradesi ile yönetilen, demokrasi ve özgürlükleri ile birçok dünya devletine örnek bir ülkedir” dedi.
Türk Milletinin 15 Temmuz 2016’da bu ülkenin geleceğine kast edenlere karşı nasıl bir birlik beraberlik sergileyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini ifade eden Köse, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu alçakça saldırı, bizlere milli birlik ve beraberliğin bir ulus için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Milli değerlerimize ve de en önemlisi milli egemenliğimize sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha idrak ettik. Barışın, kardeşliğin, demokrasinin, özgürlüklerin üstünlüğünü yeniden hatırladık.”
“15 Temmuz bizim açımızdan hain bir darbe girişimi olmasının yanı sıra, çok güçlü bir direniş olarak da hatırlanacak.” diyen Başkan Köse, “yüce Türk milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum”dedi.


COMMENTS