HomeAktüelGÜNCEL HABERLER

AK PARTİ YÖNETİMİNDE GİRESUN MİLLETVEKİLİ YOK

AKP Merkez Yürütme Kurulu'nun (MYK) yeni üyeleri atandı. Erdoğan, Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş'u Genel Başkanvekili olarak belirledi. Parti yöne

97. YIL ÖNCE ATATÜRK GİRESUN’A GELDİ
GİRESUN’DA YALNIZ YAŞAYAN 100 YAŞLI AKILLI BİLEKLİKLE TAKİP EDİLECEK
Şehit aileleri ve gaziler için Of-Road turu

AKP Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) yeni üyeleri atandı. Erdoğan, Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş’u Genel Başkanvekili olarak belirledi. Parti yönetimine Giresun milletvekillerinden kimse alınmadı. İstanbul milletvekili Nurettin Canikli ise, ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görevini korudu. 

Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Hamza Dağ, Efkan Ala, Jülide Sarıeroğlu, Özlem Zengin, Mehmet Özhaseki, Nurettin Canikli, Vedat Demiröz, Mustafa Şen, Leyla Şahin Usta, Ömer İleri, Çiğdem Karaaslan, Fatih Şahin ve Ömer Çelik oldu.

MYK’ya yeni üye olarak Zengin, İleri ve Şen olmak üzere 3 yeni isim katıldı.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0