Ak Parti İl Başkanı Yılmaz: “Terörsüz Türkiye sürecinin mimarı şehit ve gazilerimizdir”

HomeAnasayfaULUSAL

Ak Parti İl Başkanı Yılmaz: “Terörsüz Türkiye sürecinin mimarı şehit ve gazilerimizdir”

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ''Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.  “Yüz yıllık Cumhuriyetimizin 50 yılı

GİRİB GENEL BAŞKANI TOKMAK: “ÜLKENİN EN ETKİLİ STK’LARINDAN BİRİ OLACAĞIZ”
Giresun Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine ‘Bizim Evimiz’1 projesi
KULAKKAYA YAYLASINDA DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI YAPILDI

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ”Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

 “Yüz yıllık Cumhuriyetimizin 50 yılı terörle, acıyla, ölümle ve mücadeleyle geçmiştir. Türkiye’nin bu süre zarfında 2 trilyon dolara yakın maddi kaybı olmuştur” diyen Yılmaz,” Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında tam bağımsız Türkiye olma yolunda kalkınma, üretim ve istihdam öncelikli sarf edilsin. Terörsüz Türkiye konusunda bizim mücadelemiz yeni şehitler verilmesin diyedir. “dedi.

Ak Parti İl Başkanı Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamadaa şu değerlendirmelerde bulundu: “Terörsüz Türkiye sürecinin mimarı, hiç şüphesiz aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir. Bizler, şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onlarla bu yolda yürümek ve bu süreci beraber inşa etmekten memnuniyet duyuyoruz. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da, her daim şehitlerimizin ve gazilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu dönemde daha çok çalışarak tam bağımsız Türkiye yolunda üzerimize düşen sorumluluğu ifa edeceğiz inşallah.”

Yılmaz, “terörsüz Türkiye’nin inşa edilmesi sürecinin hiçbir noktasında pazarlığa, müzakereye, tavize, gizli ve süfli girişimlere yer verilmemiş ve bundan sonrada verilmeyecektir. Bu süreç içerisinde her bir şehidimizin anısı, her bir şehidimizin hatırası ve acısı yolumuzu aydınlatan bir ışık olacak, şehitlerimizin hatırasına sonuna kadar saygılı olunacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: