Ak Parti Giresun'da "Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları" kapsamında toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi.Bu amaçla Giresun’a gelen AK Parti Genel Başk
Ak Parti Giresun’da “Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları” kapsamında toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi.Bu amaçla Giresun’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanı Sevilay Tuncer, Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde partililerle bir araya geldi.
Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’ın konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan ı Sevilay Tuncer, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye idealine ulaşmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.
Giresun’un her zaman AK Parti’ye destek verdiğini belirten Tuncer, “Biz de Giresun’u asla yalnız bırakmayacağız. Bu anlayışla Giresun’da eser ve hizmet siyasetini büyütmeye devam edeceğiz. diye konuştu.
Tuncer konuşmasının ardından basın mensuplarını soru sorma isteğini geri çevirdi ve “bu tür toplantılarımızda soru almıyoruz” dedi.
Programa Giresun milletvekilleri Ali Temür, Nazım Elmas, İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ardahan Milletvekili Kaan Koç ile birlikte AK Parti MKYK üyeleri ve partililet katıldı. katıldı. Heyet, Giresun’un 16 ilçesi ve 8 beldesinde vatandaşlarla, esnaflarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve şehit aileleriyle bir araya gelecek.
COMMENTS