Giresun efsane futbolcu Ömer Zorlu’ya ağlıyor.

HomeAktüelAnasayfa

Giresun efsane futbolcu Ömer Zorlu’ya ağlıyor.

Giresun Hacımiktat Mahallesi Muhtarı Ömer Zorlu, hayatını kaybetti. Giresun'da sayılan sevilen bir kişilik olan 61 yaşındaki Zorlu, Giresunspor'un efs

AŞILAMA SÜRÜYOR
BABALAR GÜNÜ’NDE YÜZDÜLER
BASRİ GÜRSOY ADD KONGRESİNDE KONUŞTU

Giresun Hacımiktat Mahallesi Muhtarı Ömer Zorlu, hayatını kaybetti. Giresun’da sayılan sevilen bir kişilik olan 61 yaşındaki Zorlu, Giresunspor’un efsane futbolcularındandı. 

Alınan bilgilere göre, Zorlu,  yerel ürünler pazarladığı Kulakkaya yaylasındaki işyerinde akşam saatlerinde kalp krizi geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak burada yapılan müdahallere rağmen vefat etti.
Ömer Zorlu’nun ocak ayında anjiyo olduğu ve kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

Zorlu, Sahilspor’da yetişip Giresunspor’a transfer olduktan sonraa 1991-1992 sezonunda 41 gol atarak o sezon Türkiye profesyonel liglerinin gol kralı olmuştu. Ancak sakatlığı nedeniyle profesyonel futbol hayatına 1996-1997 sezonunda son vermişti.
Giresunspor başta olmak üzere çeşitli önemli kulüplerde oynayan Ali Zorlu’nun da babası olan Ömer Zorlu’nun ölümü Giresun’da büyük üzüntü yarattı.  Zorlu bugün öğle namazı sonrasında Hacımiktat camisinden son yolculuğuna uğurlanacak. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: