BAŞKAN SIBIÇ’TAN ÜRETİCİYE MESAJLAR

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

BAŞKAN SIBIÇ’TAN ÜRETİCİYE MESAJLAR

Başkan Sıbıç: “Üreticinin Hakkını Aldığı Bir Sistem İçin Mücadelemizi Sürdüreceğiz” Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 2026 yılı fındık hasat s

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti Giresun’a veda ediyor
 Giresunlu iş insanı Ali Acar, vergi rekortmeni oldu.
KOKARCA MÜCADELESİNE 5 MİLYON TL ÖDENEK

Başkan Sıbıç: “Üreticinin Hakkını Aldığı Bir Sistem İçin Mücadelemizi Sürdüreceğiz”

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 2026 yılı fındık hasat sezonunun başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm üreticilere bereketli ve kazasız bir sezon diledi. Sıbıç, üreticinin emeğinin karşılığını almasının en büyük temennileri olduğunu belirterek, üreticinin hakkını aldığı adil bir sistem için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Açıklanan hasat takvimine göre Bulancak’ta sahil kesiminde 8 Ağustos, orta kesimlerde 15 Ağustos, yüksek kesimlerde ise 22 Ağustos itibarıyla üreticiler bahçelere girmeye başlayacak.

Fındığın, Bulancak ve Karadeniz ekonomisinin temel geçim kaynaklarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Sıbıç, üreticilerin yıl boyunca büyük emek ve özveriyle çalıştığını ifade etti.

Sıbıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karadeniz’imizin ve ilçemizin en önemli değeri olan fındıkta yeni bir hasat dönemine giriyoruz. Üreticilerimiz yıl boyunca büyük emek vererek bugünlere ulaştı. Bu emeğin karşılığını bulması, fındığımızın gerçek değerinden işlem görmesi ve alın terinin korunması en büyük temennimizdir.

Üreticinin hakkını aldığı, emeğin değer gördüğü bir sistemin oluşturulması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi bu hasat döneminde de üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bahçelere girecek tüm üreticilerimize ve fındık işçilerimize kazasız, sağlıklı ve bereketli bir hasat dönemi diliyorum. Harmanınız bereketli, ürününüz bol, kazancınız hayırlı olsun.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: