ŞENLİKOĞLU TEPKİLER ÜZERİNE KÜTÜPHANEYİ YERİNE KOYDURDU

HomeAktüel

ŞENLİKOĞLU TEPKİLER ÜZERİNE KÜTÜPHANEYİ YERİNE KOYDURDU

Bir süre önce bulunduğu Giresun Atatürk Meydanı’ndan kaldırılan sokak kütüphanesi gösterilen tepkiler üzerine tekrar yerine yerleştirildi. Belediyeden

ASKON BAŞKANI YENER TÜRK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Japonlar fındığa ilgi duyuyor
TOLGA ERENER DOSYASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Bir süre önce bulunduğu Giresun Atatürk Meydanı’ndan kaldırılan sokak kütüphanesi gösterilen tepkiler üzerine tekrar yerine yerleştirildi. Belediyeden yapılan açıklamada kütüphanenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi için kaldırıldığı ifade edildi.
Kamuoyunda ve bazı gazetelerde dile getirilen ‘Belediye sokak kütüphanesini kaldırdı” eleştirilerinin tamamen asılsız olduğunu ifade eden belediye yetkilileri, sokak kütüphanesinin yeniden aynı yerde kitapseverlerin hizmetinde olacağını bildirerek: “Biz belediye olarak kitap okumaya büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz kitap fuarı ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kitap okuma etkinliği de bunun bir göstergesidir” dedi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0