Karabulduk Belde oldu, Kaymakam başkan olarak göreve başladı

HomeAnasayfaULUSAL

Karabulduk Belde oldu, Kaymakam başkan olarak göreve başladı

Karabulduklular Derneği ve yöre halkının hukiki mücadelesi ile yeniden belde olma hakkı elde eden Keşap Karabuduk'ta idari yapılanma başladı. İçişleri

Giresun’da motosiklet dolmuş çarpıştı
Temür duyurdu: Giresun’a 4. Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor
Giresun’da yasadışı bahisçilere gözaltı

Karabulduklular Derneği ve yöre halkının hukiki mücadelesi ile yeniden belde olma hakkı elde eden Keşap Karabuduk’ta idari yapılanma başladı. İçişleri Bakanlığı beldeye kurucu belediye başkanı olarak Keşap Kaymakamı Selin Sarı’yı atadı. Beldeye giderek görevine başlayan Sarı, ilk olarak halk günü toplantısı yaparak yurttaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinledi.
Bu sırada gazetecilerden görüntü almamaları ve fotoğraf çekmemeleri istendi. 

Karabulduklular Derneği Başkanı Selahattin Toslu, Belediye Başkanı Kaymamak Sarı’nın göreve başlamasından ziyadesiyle memnun olduklarını ifade ederek Karabulduk halkının ikametgahlarını beldeye almalarını istedi.
Belde de önümüzdeki günlerde tarih belirlenecek ve belediye başkanlığı için seçim yapılacak. 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: