AktüelEğitim

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İİBF DEKANLIĞINA, PROF.DR.KURTULUŞ YILMAZ GENÇ ATANDI

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı’na, aynı fakültenin İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, vekaleten atandı. Giresun’un Görele ilçesi doğumlu olan ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu Genç, Başarılı bir akdemik geçmişe sahip. Prof. Dr. Genç’in stratejik yönetim, çevre yönetimi, girişimcilik, işletmecilik tarihi, örgütsel davranış konularında çok sayıda bilimsel eseri bulunuyor.
Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’ndan yüksek lisans ve doktora dereceleri aldıktan sonra Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’nın Doktora Sonrası Araştırma Bursu ile bir yıl süre ile İngiltere’de, Exeter Üniversitesi’nde araştırmacı olarak bulundu.
2002 – 2009 arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’ne yardımcı doçent olarak atandı ve 2016 yılında doçent, 2021 yılında da profesör oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir