Aktüel

Yeşilay Uçurtma Şenliği

Yeşilay Giresun Şubesi, Yeşilay Uçurtma Şenliği Düzenledi

Giresun’un Gaziler Mahallesi Plajlar Bölgesi’nde düzenlenen “Yeşilay Uçurtma Şenliği”ne;Giresun Üniversitesi Yeşilay Topluluğu, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi, Sahil KYK Kız Öğrenci Yurdu, Esma Serhat Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu ve Gül Pembe Hatun Yurdu öğrencileri katıldı.

Eğlence, paylaşım ve birlikte olmanın keyfini yaşatan etkinlikte, renkli uçurtmalar gökyüzüne bırakıldı. Her bir uçurtma, umut dolu gökyüzünde özgürlüğün simgesi oldu.

Yeşilay Giresun Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Metehan ÇETİN, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, bağımlılıkla mücadelede toplumsal bilincin ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin bu bilinci ve dayanışmayı pekiştirdiğini belirtti. ÇETİN, etkinliğe katılan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Giresun Üniversitesi Yeşilay Topluluğu Akademik Danışmanı Recep YAĞCI ise gençlerin bağımlılıkla mücadelede aktif rol almak için bu tür etkinliklerde yer aldıklarını ifade etti.

Etkinliğe katılanlar, eğlenceli ve anlamlı bir gün geçirerek bağımlılıkla mücadelede birlikte daha da güçlendiklerini hissetti”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir