Giresun Belediyesi çalışanlarına borçsuz

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

Giresun Belediyesi çalışanlarına borçsuz

Giresun Belediyesi çalışanlarının mağduriyetini kredi kullanarak önledi. Belediye işçi, taşeron ve memura eksik ödediği maaşların farkları ile  ödeyem

Ak Parti İl Başkanı Yılmaz’dan Ramazan mesajı
Ali Kara’dan süreç tepkisi ve uyarılar
İyi Bayramlar…

Giresun Belediyesi çalışanlarının mağduriyetini kredi kullanarak önledi. Belediye işçi, taşeron ve memura eksik ödediği maaşların farkları ile  ödeyemediği tediye ve ikramiyeleri ödedi. Yapılan ödemelerle  birlikte belediyenin çalışanlarına borcu kalmadığı ifade edildi.

Ekonomik olarak zor günler yaşayan ve belediyecilik hizmetlerini güçlükle yürüten Giresun Belediyesi’nin aras son ödemelerini banka kredisi çekerek yaptığı öğrenildi

Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe yaptığı açıklamada, “Zor ekonomik şartlara rağmen çalışanlarının alın terini önceleyen, belediye işçilerinin tüm hak edişlerini ödeyen Giresun Belediye Başkanımız Sayın Fuat Köse’ye teşekkür ediyoruz.
İşçinin emeği ve hakkı her şeyden önce gelir. Ancak bu süreçte, işçinin hakkı için var olması gereken sendikaların da kendi aidat alacaklarını değil, öncelikle emekçinin yanında durması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.
Alın terinin yanında olanlarla yolumuz birdir.” dedi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: