Giresun

Bulancak Belediye Meclisi gündem görüşmeleri dua ile başladı

Bulancak Belediye Meclisi’nin yeni dönem ilk toplantısı Belediye Başkanı Necmi Sıbıç Başkanlığında yapıldı.

CHP ve AK Parti Meclis Üyelerinin tamamının katılımıyla gerçekleşen yeni dönem ilk Meclis Toplantısını açan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Bulancak halkının oyları ve tercihleriyle burada bulunuyoruz. Seçim sürecinde yaşananlar geçmişte kaldı. Artık görevde olduğumuz süreçte ilçemize hep birlikte ve en iyi nasıl hizmet ederizi düşüneceğiz. Bundan sonra hepimiz Bulancak partiliyiz. Yeni dönemimiz hepimize hayırlı olsun. Allah mahçup etmesin” diye konuştu.

Geçiçi Divan Katipliği görevine Erhan Yüksekdağ ve Kahraman Anapa’nın seçilmesinin ardından, Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Orta Cami İmam Hatibi Aydın Kılıç Hoca’nın duasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündem görüşmelerinde, 2 yıl süre ile görev yapacak olan 2 asil ve 2 Yedek Meclis Katip üyesi gizli oyla seçildi. Oylama sonucuna göre; Şafak Şahin ve Tayfur Özgen asil, Rahman Aybar ve Erhan Yüksekdağ yedek üyeliklere seçildiler.

Diğer gündem maddelerinin görüşülmesi 15 Nisan Pazartesi günü yapılacak Meclis toplantısına bırakıldı.

Meclis toplantısında AK Parti grubu adına söz alan Meclis Üyesi Cihat Yıldız, “Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine toplantıya tam katılımları için teşekkür ederek, AK Parti Grubu olarak hazırladıkları önergeyi sundu. Önerge, oy birliği ile kabul edilerek 15 Nisan’da yapılacak Meclis toplantısına bırakıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir