Aktüel

BAŞKAN KAHVALTISINI MEZARLIKTA YAPTI

Belediye Başkanı Kerim Aksu Kurban Bayramı öncesi Mezarlıklar Müdürlüğü personeli ile kahvaltı yaptı. Yeni Mezarlık girişinde sabah personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Kerim Aksu, mezarlık hizmetinin manevi ve kutsal olduğunu söyledi.

Seçim sonrası personel buluşmalarını Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü'nden başlattığını ifade eden Başkan Kerim Aksu, tüm birimleri ziyaret edeceğini belirtterek," Mezarlık hizmeti görev anlayışının ötesinde özveri ile yerine getirilmelidir. Belediye hizmetleri, bu şehirde birlikte yaşadığımız akrabalarımıza, komşularımıza, hemşerilerimize götürülen hizmettir. Bunun için bizim personelimiz bu anlayışla görevlerini yapmalılar. Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesindeki personelimiz 24 saat hizmet vermektedir. Bu şehir için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize görevinizde başarılar diliyorum " dedi.

mansetx_58dc4wv33wyd48bjo411m9

Belediye Mezarlıklar Müdürü Karabey Karaman, 25 personelle görev yaptıklarını ifade ederek Başkan Aksu'ya şu bilgileri verdi; " Şehir merkezinde 12 mezarlığımız var. Bunların toplam alanı 200 bin metrekaredir. En büyük mezarlık 65 bin metrekare ile Yeni Mezarlıktır. 25 kişilik ekibimizle 3 cenaze nakil aracı, 1 yıkama aracı, 2 çadır, morg ve yıkama hizmeti yapıyoruz. Bütün mezarlıkların bakımları, onarımları, temizliği tarafımızdan yapılmaktadır."

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Kurban Bayramı öncesi şehirdeki mezarlıkların bakımlarının tamamlanması talimatı verdi. Başkan Kerim Aksu, özverili çalışmalarından dolayı görevli personele teşekkür etti. 
Aksu’nun Mezarlıklar Müdürlüğü ziyaretinin bir bölümüne Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’da katıldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir