ULUSAL

Vali Serdengeçti: “Hizmetlerimiz kırsala odaklanacak”

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen yeni üyeleri kabul etti.

Üyeleri kutlayan Vali, seçim sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek” Memleketimiz, milletimiz ve devletimiz için el birliğiyle çalışacağız. “dedi

Serdengeçti şunları söyledi: “Özel idare teşkilatını güçlendirerek, köylerimizi disiplinle yöneteceğiz. Geçmiş meclisimiz örnek bir hizmet sundu, şimdi bayrağı daha yükseğe taşıyacağız. Bu vesileyle daha önce İl Genel Meclisi’nde görev almış bütün arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

Hizmetlerimiz köylere ve kırsala odaklanacak, ancak koşullara uygun hareket edeceğiz. Ekonomik ve deprem gerçekleriyle mücadele ediyoruz. Kamu yatırımlarını gerçekçi ve standart hale getiriyoruz. Gelirleri artırıp, kamu hizmetlerini daha iyi yöneteceğiz. Azaltıcı stratejiyle ilerleyerek gerçekçi hizmetler sunacağız.

İl Genel Meclisi’nin ilimizin kalkınmasındaki önemi tartışılmaz. El birliği içerisinde sizlerle beraber ilimizin gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlayacağız, hizmet üreteceğiz. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Ziyaret, Giresun Valiliği önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir