AktüelGiresun

Nurittin Karan: ” Ak Parti milletvekilleri başarısız”…

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındık sezonununu değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında, FİSKOBİRLİK ve yönetim kurulu başkanı Lütfi Bayraktar’la ilgili önemli iddialarda bulundu. Birliği dipsiz kuyuya benzeten Karan, yılbaşından sonra ciddi bir kriz yaşanacağını, birliğin batışa doğru sürüklendiğini belirterek, milletvekillerini göreve çağırdı. Nurittin Karan, ” Birilerinin ihtiras, ego, makam ve mevki hırsı yüzünden bu kurum kan kaybetmeye, dipsiz kuyunun dibine doğru gitmeye devam ediyor” dedi.
Karan kahverengi kokarca zararlısına karşı fındık üretcisine yönelik mücadele çağrısını yineledi.

“AK PARTİ’NİN ADAYI ŞENLİKOĞLU OLUR”

Başkan Nurittin Karan, toplantıda ‘belediye başkan aday adayı olmayı düşünüyor musunuz’ sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Delegelerden 4 yıllığına yetki aldık. Süremizi doldurmak isteriz. Ama siyaset değişken. Biz de tavrımızı değişen durumua göre değerlendirerek yaparız. 24 saat uzun bir süredir. Ben AK Parti Giresun merkez ilçe teşkilatı kurucularındanım ve bu partinin en şaşalı döneminde merkez ilçe başkanlığı yaptım. İlçe başkanlığından sonra aktif siyaseti bırakarak, işimize gücümüze baktık ama partimizden hiçbir zaman kopmadık. Siyaset millete hizmet etme sanatıdır. Sorumluluğu ağıdır. Eğer bir yere aday olur ve nasip olurda seçilirseniz o sorumluluğu sonuna kadar taşımalısınız. Bizde eğer bir gün Allah nasip eder bir yere aday olur, seçilirsek o sorumluluğu en iyi şekilde taşırız” dedi.

Adaylığını açıklayan Osman Öden’e başarılar dileyen Karan, “ Osman kardeşimiz aday olabilr. Ama istişareyi kimler yaptı bilemem. Aytekin Şenlikoğlu krizlere rağmen başarılı işler yaptı. Bana göre Ak Parti’nin adayı yüzde doksan o  olur. İkinci döneminde daha da başarılı olacağına inanıyorum. diye konuştu.

“KONUŞURSAM BAYRAKTAR MİLLETVEKİLLİĞİNDEN İHRAÇ EDİLİR”

Karan, yaptığı açıklamada FİSKOBİRLİK ve yönetim kurulu başkanı Ak Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar hakkında önemli iddialarda bulundu.  Yakında birlikle ilgili bazı girişimlerde bulunacağını ve ondan sonra açıklama yapacağını söyleyen Karan, “Onunla ilgili konuşursam milletvekilliğinden ihraç edilir. Orada da kimse kalmaz” dedi ve Bayraktar’a şöyle seslendi: “Bu şahıs bir erdemlik gösterip istifa etmiyor ancak diğer taraftan başta Giresun’daki siyasi iktidar temsilcileri olmak üzere siyasi iktidardan en ufak bir ses yok. Ama bugün sesini çıkartmayıp, kafasını kuma gömenler bu kurum tamamen battığında bunun hesabını çok ağır verir”.

“MİLLETVEKİLLERİ BAŞARISIZ”

Soruları da cevaplayan Başkan Karan, Giresun milletvekillerini başarısız bulduğunu da sözlerine ekledi. Karan,”Milletvekillerini başarısız buluyorum. Biraz daha elini taşın altına koymalılar. Muhalefet partisi milletvekilleri bizimle temas kuruuyor, daha çok bilgi sahibi olmak istiyor. Ama iktidar partisininkiler her şeyi biliyor. 4 yıl için milletvekillerinden bir beklentim yok” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir