Giresun

HASAN TURAN HEP AFETZEDELERİN YANINDA

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hasan Turan, sel afeti yaşayan memleketi Giresun’da hemşerilerinin yaralarının sarılması ve mağduriyetlerin giderilmesi için tüm gücüyle çaba harcıyor. Her gün evinin olduğu Piraziz Şeyhli’den afet bölgesine gelerek programlara katılan Turan, adeta Giresun’un 4.milletvekili gibi  görev  yapıyor.

Afetin ilk günü Dereli’ye gitmek için aracıyla yola çıkan ancak mahsur kalan, 15 kilometre yürüyerek bölgeye ulaşan Turan, o günden sonra çizmesini ayağından çıkarmadan çalışmalara katılıyor ve ekiplerle birlikte acil ihtiyaçların giderilmesi için koordinasyonu sağlıyor. Turan’ın girişimleriyle İstanbul’dan belediyelerden çok sayıda iş makinaları ve bazı kişi ve kuruluşlardan bölgeye yardımlar da geldiği ifade ediliyor.
HASAN TURAN’IN ÇİZMESİ AYAĞINDAN HİÇ ÇIKMADI
Çizmesiyle çamurlar içindeki giysileriyle çaba harcayan halkın dertlerini ve sorunlarını yerinde dinleyen,  Hasan Turan, mütevazliyle de göz dolduruyor, çalışmalarıyla takdir topluyor. Bakanlar ve diğer Giresun milletvekilleriyle birlikte selin vurduğu diğer ilçelere de giden Milletvekili Turan’ın, sosyal medyadaki son açıklamaları şöyle: Giresun’da sel felaketine maruz kalan Doğankent Güdül Tirebolu Eymür ve Sekü köylerinde hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Bakanlarımızın ve beraberinde devlet imkanlarının ve yardım elinin bölgeye anında ulaşarak yaraların sarılması, acının paylaşılması memnuniyetle karşılandı. Selin ağır hasar verdiği Dereli ilçemizi tekrar ziyaret ederek yapılan çalışmaları takip ettik, halkımız ve esnafımızla buluştuk. Devletin yardım elinin bölgeye hızla intikal etmesi ve yaraların sarılmasından sonra şükranlarını ifade ettiler. Devlet milleti için vardır.

Doğankent’te Süttaşı ve Kozköy‘de vatandaşlarımızla biraraya geldik. Selin yaptığı yıkımı, verdiği hasarı konuştuk, taleplerini ve ihtiyaçlarını tek tek not ettik. İnşallah kısa sürede acil ihtiyaçları karşılayacak, hayatı bir an evvel normale döndüreceğiz”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir