GiresunSiyaset

Bir haftada üç parti değiştirerek rekor kırdı

Yıldız en sonunda Saadet’e kaydı

Türkiye’de en kısa sürede en fazla parti değiştiren kişi Giresun’dan çıktı. İş insanı İsmail Yıldız, bir hafta içinde aralıklarla üç partide aday olarak siyasi çalışmalar yaptı. Yıldız’ın Ak Parti’yle başlayan siyasi süreci Erbakan’ın Yeniden Refahıyla sürdü. En son Saadet Partisi’nde noktalandı.

Ak Parti’nin Giresun’daki kurucularından olan ve gençlik kollarından başlayarak çeşitli kademelerde görev alan İsmail Yıldız, yöresi Giresun’un yayla merkezlerinden olan Yavuzkemal beldesinden Ak Parti’den belediye başkan aday adayı oldu. Ancak partisi burada mevcut başkanla devam kararı aldı. Yıldız da açıklanan isimler içinde aday olarak yer almayınca partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden yine aynı beldeden aday olduğunu duyurdu. Yıldız’ın adaylığı kendisinin de katıldığı partide düzenlenen törenle duyuruldu ve burada rozet takıldı. Gazeteler başparmağıyla selam verdiği fotoğraflarla haber yaptı. Kendisi de YRP logolu afiş görselleriyle adaylığını açıkladı.

İsmail Yıldız YRP adayı olarak bilinirken dosyaların seçim kuruluna tesliminden bir gün sonra henüz bilinmeyen bir nedenle bu partiden değil de Saadet Partisi’ne katıldığını açıkladı.
Sonuçta İsmail Yıldız’ın en son durağı Saadet Partisi oldu ve 31 Mart seçimlerinde Yavuzkemal belediye başkan adayı olarak bu partiden yarışa katılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir